Македонија

Дефект на водоводната мрежа во Аеродром

Дефект на водоводната мрежа во Аеродром

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради дефект на водоводната мрежа без вода се останати дел од жителите во општина Аеродром.

Дефектот е настанат на улицата 12-та Македонска бригада број 59 во 9 часот утрово.

Корисниците без вода ќе се до санирање на дефектот.