Магазин

Дејвид Бекам, најсекси маж за 2015

Дејвид Бекам, најсекси маж за 2015

Поранешниот англиски фудбалер Дејвид Бекам е прогалсен за „најсекси маж за 2015 година“, според изборот на магазинот „Пипл“.

– Ова е најдобар момент во мојата кариера, не можам да поверувам. Би сакал да им се заблагодарам на моите родители, што ме донесоа на овој свет. Исто така, би сакал да им се заблагодарам на мојот фризер, стилистот и на Фотошоп, изјави 40-годишниот Бекам по повод најновото признание на „Пипл“.

Бекам, кој важи за миленик на жените, веќе се години е во брак со поранешната пејачка на „Спајс Грлс“ и актуелна модна дизајнерка Викторија Бекам, со која има четири деца.

Некогашната ѕвезда на англискиот фудбал сепак призна дека членовите на неговото семејство го задевале кога дознале дека е избран за „најсекси маж“.