четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 9

ФОТО: Деканот со статус на Фејсбук ги воодушеви студентите

ФОТО: Деканот со статус на Фејсбук ги воодушеви студентите

ФОТО: Деканот со статус на Фејсбук ги воодушеви студентите

Поврзани вести

Професoрот Бранислав Боричиќ, кој воедно е декан на економскиот факултет во Белград е активен на социјалните мрежи и е познат по тоа што кон студентите не се однесува „од високо“, туку како вистински педагог, ментор и советник. Со својата последна објава на Фејсбук тој ги воодушевил студентите на својот факултет, но и бројниет корисници на интернет.

Познат по ведрата сисла за хумор, па и со шегите на своја сметка, професорот уште еднаш покажал поради што е омилен меѓу своите студенти.

– Кога ќе објавам нов статус веднаш гледам, според лајковите за кратко време колку од моите студенти, среде испитна сесија, всушност не учат – гласи неговиот статус.

 

dekan1

Најчитани вести