Македонија

Деканот на Правниот факултет се повлече од функцијата

Деканот на Правниот факултет се повлече од функцијата

Деканот на Правниот факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј, Борче Давитковски си поднел оставка, пренесува Прес24.

Професорот ја потврдил информацијата за весникот Вест но не открил повеќе детали.  Давитковски најавил во иднина ќе ја информира јавноста за повлекувањето од функцијата.