сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 2

Дел од Аеродром без вода

без вода

Последни вести

 

Поради уличен дефект на цевка ф150мм на Булевар Авној 4, во Општина Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од висока зона Булевар Авној од бр. 2 до бр. 20 Булевар Јане Сандански зграда 3, 5, и 9 ул. Бојмија зграда бр. 3, 5, и 9 ул. Методија Шаторов Шарло и ул. Анастас Митрев до 15:00 часот.

Исто така на располагање на граѓаните ќе има цистерна со вода, која ќе биде стационирана кај Мајчин Дом, а од 12:00 до 13:00 часот истата ќе биде стационирана кај ТЦ „Три Бисери“.

Телефон за информации: 02 3073010

Најчитани вести