Македонија

Дел од Аеродром и Карпош денеска без струја

Без струја утре од 10 до 14 часот ќе останат корисниците од улицата Методија Шаторов – Шарло во општина Аеродром.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, заради технички зафати во електро-системот без електрична енергија од 8:30 до 14:30 ќе останат корисниците од улиците 157, 148, „Бајрам Шабани“ и „Аврам Писевски“ и од 9 до 13 часот дел од корисниците од улицата „Мраморец“ од општина Карпош