Македонија

Дел од атмосферата во „Борис Трајковски“, повеќе од 50.000 присутни

Дел од атмосферата во „Борис Трајковски“, повеќе од 50.000 присутни

Спортскиот комплекс „Борис Трајковски“ е целосно пополнет. Илјадници граѓани уште се наоѓаат пред салата и немаат можност да влезат да ја проследат трибината на ВМРО-ДПМНЕ. Реки од луѓе од цело Скопје денеска ги преплавија улиците и булеварите кои водат кон СЦБТ.

Бројката од 50 илјади граѓани кои се собраа да му кажат НЕ на лидерот на опозицијата Зоран Заев јасно покажува дека македонскиот народ е единствен силен и решителен да му ја испрати на Заев пораката дека неговите монтирани разговори се препознаен и како такви НЕ МОЖАТ да го нарушат единството на народот кој силно застана зад актуелната власт.

13483_1610465059187360_1010359447678524460_n

997076_1610452902521909_3754709559848373355_n

10387537_10206242260765356_5478061610760571038_n

10406994_10206242250005087_4479400483275043486_n

10420049_1610464892520710_3955829042399470913_n

10949756_10206242254125190_5304341071272774312_n

10959074_1610452869188579_4477363727987644800_n

10981395_1610464869187379_353559918479614357_n