Македонија

Дел од булеварот „Македонско Косовска Бригада“ денес без вода

Дел од булеварот „Македонско Косовска Бригада“ денес без вода

Поради дефект на затварач  Ф-80 на Булевар Македонско Косовска Бригада крак 2 бр.2 во населба Шуто Оризари , денес прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Булевар „Македонско Косовска Бригада“ и дел од с.Визбегово од 09:30 часот до санирање на дефектот.