понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 29

Дел од Бутел утре без вода

без вода

Поврзани вести

Поради отстранување на дефект на затворач од ф-100мм на ул. Бутелска бр. 20 (до Стокомак) нас. Бутел 1, утре без вода од 8 часот до санирање на дефектот, ќе бидат  корисниците од улиците: Марко Крале, Зуфер Мусиќ, Лопушник, Коле Канински, Пребондова, Призренска и дел од населбата Кучевишка Бара (општина Бутел)

 

 

 

 

 

 

Најчитани вести