Македонија

Дел од Центар денеска без вода

Дел од Центар денеска без вода

Поради изведување на приклучок на улица 1737 бб (адвокатска улица) без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица, ОУ „Кирил и Методиј“ и дел од Универзитетската Библиотека од 10 часот па се’ до изведување на приклучокот.