Македонија

Дел од Центар и село Љуботен в понеделник без струја

Поради зафати што ќе ги врши ЕВН Македонија АД, в понеделник без струја во одредени периоди ќе бидат селото Љуботен и улицата 50 Дивизија.

Во дел од Љуботен струјата ќе биде исклучена меѓу 8.30 8 14.30 часот.

Од 8 до 9 часот без струја ќе биде дел од улицата 50 Дивизија.