Македонија

Дел од Центар утре без вода

Дел од Центар утре без вода

Поради дефект на водоводна цевка пред Заводот за статистика утре, од 9.30 часот, без вода ќе бидат корисниците од улицата Даме Груев се до корисниците на крстосницата со улицата Македонија и 11 Октомври.

Прекинот ќе почне утре во  а ќе трае се до санирањето на неисправната водоводна цевка.