Македонија

Дел од Центар утре без вода

Дел од Центар утре без вода

Прекин во водоснабдувањето утре од 8 до 15 часот ќе имаат корисниците на улица „Раде Јовчевски Корчагин“ бр. 31 во општина Центар.

Од РЦУК по известувањето од ЈП Водовод и канализација информираат дека прекинот на водоснабдувањето е поради уличен дефект ф 80 мм на таа улица.