Македонија

Дел од Центар утре без вода

Дел од  Центар утре без вода

Корисниците од улицата „Ленинградска“ во општина Центар утре од 8 часот ќе останат без вода за пиење.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во водоснабдувањето е отстранување дефект на водоводна цевка со пречник од два цола на булевар „3 Македонска бригада“ број 18, а корисниците ќе бидат без вода за пиење се до завршување на интервенцијата.