Македонија

Дел од Чаир без вода

Дел од Чаир без вода

Поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник ф 2 на улица Кемал Ататурк бр. 3 утре без вода ќе останат корисниците на улиците Кемал Ататурк, Панче Неделковски и Коста Абрашевиќ во општина Чаир.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае од 7:30 часот до завршување на интервенцијата.