сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 51

Дел од Црниче без вода

Без вода денеска од 10 часот ќе останат корисниците од улицата „Христо Чернопеев“ и дел од корисниците од улицата „Славејко Арсов“ во населбата Црниче.

Поврзани вести

ЈП „ Водовод и канализација“- Скопје информира дека прекинот е поради отстранување дефект на затворач на водоводна цевка на улицата „Христо Чернопеев“ бр. 14.  Прекинот ќе трае се до завршување на интервенцијата.

Најчитани вести