Македонија

Дел од Гази баба без вода

Дел од Гази баба без вода

Поради  изведување на приклучок профил ф-150 милиметри на улица Бајрам Шабани, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од Гази Баба од 09:00 часот па се до изведување на приклучокот, соопштија од ЈП „Водовод и канализација„.