Македонија

Дел од Гази Баба и Чаир утре без струја

Дел од Гази Баба и Чаир утре без струја

Улиците Стојна Стефковска, Дижонска и Коста Абрашевиќ, во Општина Чаир, утре ќе останат без струја, соопшти ЕВН.

Без струја ќе биде и дел од Сингелиќ во Општина Гази Баба.