Македонија

Дел од Карпош утре без вода

Дел од Карпош утре без вода

Без вода утре од 8 до 18 часот ќе останат корисниците од улиците „Багдатска“, „Алжирска“, „Франклин Рузвелт“ и „Дрезденска“.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје прекинот со вода е поради промена на три затворачи (шибери) од Ф-100мм на улицата „Франклин Рузвелт“, раскрсница со улицата „Дрезденска“ во Карпош 1.