Македонија

Дел од Кисела Вода утре без вода

Дел од Кисела Вода утре без вода

Од ЕВН Македонија АД, добивме известување дека утре без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од ул. Саса. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.00 до 10.00 часот, корисниците од ул. Дарвинова од бр.13 до бр.17 ( општина Кисела Вода)

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од ул. Пушкинова. ( општина Кисела Вода)