сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 19

Дел од корисниците од улицата Ѓорѓи Капчев без вода

nemavodasl

Последни вести

Поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-80 милиметри на улица Ѓорѓи Капчев бр.20, без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата Ѓорѓи Капчев и дел од населбата Горно Лисиче од 14:00 па се до санирање на дефектот.

Најчитани вести