Македонија

Дел од корисниците во населба Ченто без вода

Дел од корисниците во населба Ченто без вода

Поради уличен дефект на салонитна цевка Ф-100мм на ул.„Среќко Пужалка“ бр.7 во населба Ченто, денес прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците  од истата улица од 15.15 часот до санирање на дефектот.