Македонија

Дел од општина Сарај утре без вода

Дел од општина Сарај утре без вода

Без вода утре од 09:00 часот се до завршување на работите ќе бидат корисниците од селата Бојане и Копаница, во општина Сарај.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради дефект и немање на електрична енергија во селата Бојане и Копаница.