вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 34

Дел од Припор без вода

Прекинот на водоснабдувањето е поради чистење и хлорирање на резервоар во Пумпена станица – Припор 2.

без вода

Поврзани вести

Корисниците на дел од населбата Припор, општина Кисела Вода, утре од 9 до 14 часот, ќе останат без вода.

Како што соопшти РЦУК Скопје, прекинот на водоснабдувањето е поради  чистење и хлорирање на резервоар во Пумпена станица – Припор 2.

Најчитани вести