Македонија

Дел од Припор утре без вода

Дел од Припор утре без вода

Поради дефект на водоводот жителите на улицата Христо Татарчев 14/2 во Припор утре од 10 часот нема да имаат вода.

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека има дефект на еден од затворачите.

Отстранувањето на дефектот ќе почне во 10 часот и е непознато колку ќе трае.