среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Дел од Скопје денеска без струја

struja_0

Последни вести

Заради технички зафати во електро-системот денеска без електрична енергија ќе останат во време од 12,00 – 15,00 часот дел од ул. Фјодор Достоевски (о. Карпош).

Потоа во време о д 10,00 – 12,30 часот без струја ќе остане дел од ул. Беаз Куле (о. Ѓорче Петров), од 9,00 – 15,00 часот дел од ул. 6 во околината на куќен бр. 12 (о. Ѓорче Петров) и во време 08,30 – 11,00 часот дел од ул. Црноризец Храбар,  ул. 1613 и дел од бул. Србија (о. Аеродром).

Најчитани вести