вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 40

Дел од Скопје денеска без струја

struja_steker1

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги пренесува најавите на ЕВН Македонија АД за исклучувањата на струјата за денеска, заради зафати за подобрување на електропреносната мрежа.

Од 8:30 до 14:30 часот, струја ќе немаат корисниците од с.Љубанци, од од истиот миг, но до 16 часот, тоа ќе се случува во с.Долно Коњаре, с. Средно Коњаре, с. Горно Коњаре, с. Дивље, с. Сушица и с. Живиње.

До 9 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од ул. 1, 2, 3, 4 и 5 во с. Грчец и корисниците од бул. Митрополит Теодосиј Гологанов од бр. 160 до бр. 186.

Од 9:30 до 15:30 часот, ќе биде исклучена струјата на корисниците од викендиците во с. Побожје.

Од 11 до 13 часот струја ќе немааткорисниците од дел од ул. Радишанска (кај Гиго-Маркет).

Најчитани вести