сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Дел од Скопје утре без струја

без струја

Поврзани вести

Во периодот од 08.30 до 10.30 часот, дел од корисниците од улицата Антон Димитров во општина Кисела Вода утре ќе останат без струја.

Без електрична енергија утре ќе бидат и:

– во периодот од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. 3 и ул. 5 во село Зелениково. ( општина Зелениково )

– во периодот од 08.30 до 14.30 часот, дел од корисниците од Старата Скопска Чаршија. ( општина  Чаир)

– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Божин Николов. ( општина Аеродром )

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од ул. Капиштец. ( општина  Центар )

– во периодот од 13.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. 2 и ул. 4 во село Зелениково. ( општина Зелениково ).

Најчитани вести