Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Дел од Скопје утре без струја

Поради технички зафати во електро – системот , утре без електрична енергија ќе останат:

  • во време од 08:30 до 14:30 часот, дел од корисниците од с. Љубош. (општина Студеничани )
  • во време од 00 – 14.00 часот – Дуќанџик и дел од Старата Скопска Чаршија  (о. Чаир) и
  • исто така во време од 00 – 14.00 часот дел од ул. Ленинова (од број 24 – 38); дел од ул. Наум Наумовски Борче – од ул Ленинова кон кружниот тек и дел од ул. Пиринска – делот од ул Ленинова кон кружниот тек (о. Центар).