Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Дел од Скопје утре без струја

ЕВН Македонија  поради технички зафати во електро-мрежата најавува дека утре без електрична енергија ќе останат неколку улици во Скопје.

– 08:30 до 12:00 часот корисниците од дел од ул. Лисец и ул. Божидар Рајковиќ. (општина Аеродром)

– од 08:30 до 16:00 часот корисниците од бул. Кузман Јосифовски Питу од бр. 26 до бр. 30, ул. Симеон Кавракиров и корисниците во околината на објектот Тобако-2. (општина Аердром)

– од 09:00 до 15:30 часот корисниците од ул. бр. 22 во с. Волково. (општина Ѓорче Петров)

– од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул. Мирче Ацев, ул. 705 и дел од бул. Трета Македонска Ударна Бригада поточно корисниците во околината на објектот на Центарот за јавно здавје – Скопје. (општина Центар)

– од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Габреш, ул. Христо Ботев, ул. Ташко Караџа и ул. Лазар Поп Трајков. (општина Гази Баба)