Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Дел од Скопје утре без струја

По добиеното известување од  ЕВН Македонија АД, РЦУК на Град Скопје ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро-мрежата утре без електрична енергија ќе останат:

Во време од 10:30 до 14:00 часот корисниците од

  • Стопански Двор и викенд населбата Веле Поле. (општина Ѓорче Петров)
  • во време од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с. Кучевиште. (општина Чучер – Сандево)
  • во време од 03:30 до 07:00 часот корисниците од Бутел, индустриската зона Визбегово и делови од Визбегово и Чаир. (општини Чаир и Бутел)
  • во време од 08:30 до 10:30 корисниците од ул. 18 во нас. Радишани. (општина Бутел)