Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Поради технички зафати во електро – системот, утре  без електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:00 до 14:00 часот корисниците од главната улица во с. Стајковци.
  • Од 09:00 до 15:30 часот корисниците од дел од с. Кучково – кон викендиците . Од 09:00 до 16:00 часот корисниците од ул. Рајко Жинзифов – броевите 24, 26, 32, 34, 36, 38 и 40 и ул. Владимир Полежиновски – броевите 6, 8 и 13. ( општина Центар )
  • Од 09:30 до 12:00 часот корисниците од селата Чифлик, Барово, Св. Петка и Виничиште и објектот на ВИП, Т-Мобиле и ОНЕ над Св. Петка.
  • Од 08:30 до 14:30 часот корисниците од ул. Аврам Писевски, ул. 156, ул. 159 и ул. Ордан Чопела.