Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Дел од Скопје утре без струја

Од 09 до 11 часот утре, струја ќе немаат корисниците од улица Рилски Конгрес бр.59 и бр.61, дел од корисниците од улицата Востаничка во општина Кисела Вода, како и дел од корисниците од село Бардовци, општина Карпош.

Од 11 до 13 часот, ќе нема струја и на улицата Боривое Милошевски, општина Гази Баба.