Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Заради технички зафати во електро-системот неколку улици утре ќе останат без струја.

-во време од 08:30 – 14:30 часот,  корисниците од: ул. Аврам Писевски,  ул. Ордан Чопела и ул. Бајрам Шабани.  (опш. Чаир)

-во време од 09:00 – 15:00 часот,  корисниците од   ул. Скупи , подулица бр. 12 (опш. Карпош)

-во време од 09:00 – 15:00 часот,  корисниците од  ул. бр. 18 во с. Радишани. (опш. Бутел)

-во време од 09:30 – 12:30 часот,  корисниците од  дел од ул. Крчин.   (опш. Ѓ.Петров)