петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 38

Дел од Скопје утре без струја

09072014194237_струја.1

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓаните  дека заради технички зафати во електро-системот на ден 12.06.2015 (петок) без електрична енергија ќе останат:

  • од 08:30 – 14:30 часот, корисниците  од ул. бр. 149, ул. бр. 157, ул. бр. 152, ул. бр. 146, ул. бр. 151 и ул.  Аврам Писевски. (опш. Чаир)
  • во време од 09:30 – 14:00 часот, корисниците од  дел од ул. Букурешка, околу бр. 23 . (опш.Карпош)
  • во време од 09:30 – 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Алекса Демниевски . (опш.Ѓорче Петров)
  • во време од 08:00 – 16:00 часот, корисниците од ул. Богомилски Поход, и улица Горно Лисиче . (опш.Аеродром) дел од улица Саса, Пинтија, улица Христо Татарчев, подулица 9 и подулица 15 ( општина Кисела Вода)
  • во време од 08:00 – 15:00 часот, корисниците од  дел од село Љубош . (опш.Студеничани)
  • во време од 09:00 – 12:00 часот, корисниците од дел од ул. Филип Втори Македонски . (опш.Чаир и Центар).

Најчитани вести