понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Дел од Скопје утре без струја

09072014194237_струја.1

Последни вести

Без струја утре од 8 до 12 часот ќе останат корисниците од улицата „Мијхаил Чаков“ бр.9

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без  електрична енергија во траење од еден час почнувајќи од 6 часот и 15 минути ќе останат корисниците од Горно, Долно и Средно Коњаре, Живиње, Дивље, Сушица и Чојлија, од 8 до 12:30 часот дел од Белимбегово, од 8:30 до 14:30 часот улиците „154“, „136“, „151“, „146“ и „Цветан Димов“, во општина Чаир и од 8 до 13:30 Сингелиќ реон Камник улица 16 и улицата „Алија Авдовиќ“.

Најчитани вести