вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 41

Дел од Скопје утре без струја

bez-struja

Поврзани вести

Корисниците од објектите во околината на црквата „Св. Димитрија“ утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без струја.

Во периодот од 8:30 до 13 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците „Гаврил Константиновиќ“ и „Благоја Мучето“ од број 37 до број 43.

Од 8:30 до 11 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улиците „Трифун Хаџи Јанев“ и „Лазар Поп Трајков“.

Во периодот од 10 до 13 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците „Хелсинки“, „Петре Пирузе“, „Виенска“ и „Партизански Одреди“ од број 99 до 119. Од 14 до 16 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата „Македонска Војска“.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекините се заради технички зафати во електросистемот.

Најчитани вести