Македонија

Дел од Скопје утре без струја

Дел од Скопје утре без струја

Заради технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат:

  • во време од 08:30 до 14:30 часот корисниците од дел од с.Љубош. (опш.Студеничани)
  • во време од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од ул. Метохиска, ул.Гвадалахара и ул.Индира Ганди. (опш.Шуто Оризари)
  • во време од 09:30 до 15:00 часот корисниците од с. Волково поточно улиците со број 20, 22, 46 и 48. (опш.Ѓорче Петров)
  • во време од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул. Кострурски Херои, дел од ул. Борска Талевски и ул. Васил Стефановски. (опш. Центар)