Македонија

Дел од Сопиште без вода

Дел од Сопиште без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-2 цола на улица Христо Татарчев крак 13, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од с.Сопиште од 11:30 часот па се до санирање на дефектот.