Македонија

Дел од Студеничани денеска без вода за пиење

Дел од Студеничани денеска без вода за пиење

Дел од жителите на скопското село Студеничани денеска ќе останат без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа на улица 2 број 202 во селото Студеничани, а ќе трае се’ до санирање на дефектот.