Македонија

Дел од жителите на Букурешка без вода

Дел од жителите на Букурешка без вода

Без вода од 14 часот се жителите на улицата Букурешка број 119, информираат од јавното претпријатие „Водовод“,

Прекинот е поради промена на шибер затварач профил ф-100 милиметри на улица Букурешка број 119.