Македонија

Дел од жителите на булеварот Видое Смилевски Бато без вода од девет часот

Дел од жителите на булеварот Видое Смилевски Бато без вода од девет часот

Жителите од зградите 10 и 11 на булеварот Видео Смилевски Бато денеска ќе бидат без вода за пиење од девет часот, па се до завршување на работите.

На овој потег ќе се врши преместување на водоводната мрежа од ниска на висока зона и обратно на булевар Видое Смилевски Бато број 10 и 11.