Македонија

Дел од жителите на улица Баница без вода

Дел од жителите на улица Баница без вода

Дел од жителите на улицата Баница број 15 денеска од 9,40 часот се без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-80 милиметри на улица Баница број 15, а ќе трае се’ до санирање на дефектот.