Македонија

Дел од жителите на улицата Бел Камен без вода

Дел од жителите на улицата Бел Камен без вода

Дел од жителите на улицата Бел Камен 233 денеска од десет часот ќе останат без вода за пиење, информираат од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Прекинот е поради дефект во шахта на улица Бел Камен, а ќе трае се’ до санирање на дефектот.