Македонија

Дел од жителите на улицата Букурешка без вода

Дел од жителите на улицата Букурешка без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Букурешка број 79 без водоснабдување ќе останат корисниците од број 77 до број 119 од 13:20 часот па се до санирање на дефектот.