Македонија

Дел од жителите на улицата Јајце денеска без вода

Дел од жителите на улицата Јајце денеска без вода

Дел од корисниците на улицата Јајце број 80 денеска од 9,30 часот ќе останат без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие Водовод.

Прекинот е поради изведување на приклучоци на улицата, а ќе трае се’ до завршување на потребните работи.