петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 16

Делчево будно за одбрана на Македонија (ФОТО)

Делчево будно за одбрана на Македонија

Делчево будно за одбрана на Македонија

Поврзани вести

„Делчево будно за одбрана на Македонија“ е пораката која жителите од овој град вечерва ја испратија давајќи поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

delcevo gdom 2

delcevo gdom 5

delcevo gdom1

Најчитани вести