понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Делегација на град Скопје положи цвеќе пред споменикот на Св.Климент Охридски

cvekje_gr_sk (1)

Последни вести

По повод државниот празник 8 Декември- Свети Климент Охридски, македонски светец и еден од учениците на светите  Кирил и Методиј, делегација на Град Скопје, составена од советници во Советот на Градот,  положи цвеќиња  пред  Споменикот на Свети Климент Охридски,  во близина на Соборниот храм.

cvekje_gr_sk (2)

Најчитани вести