сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Делегацијата на ЕУ го откажа приемот за Денот на Европа

ЕУ: Специјалниот обвинител нема да г замени јавниот

ЕУ: Специјалниот обвинител нема да г замени јавниот

Последни вести

По настаните во Куманово и прогласениот ден на жалост во Македонија Делагацијата на Европската унија во Македонија го откажува најавениот прием за утре по повод Денот на Европа, сооопшти канцеларијата на Делегацијата на ЕУ.

 

Најчитани вести