понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Делев во посета на „Стрновец“

Заменик министерот за економија Христијан Делев денеска ќе го посети локалитетот „Стрновец“ во општина Старо Нагоричане.

delev

Последни вести

Заменик министерот за економија Христијан Делев денеска ќе го посети локалитетот „Стрновец“ во општина Старо Нагоричане.

strnovec

Посетата е откако Владата донесе одлука за започнување на постапка за доделување на концесија за експлоатација на минерална суровина – термоминерална вода.

Најчитани вести